Zendingsreis 17-24 juni 2019

Van 17 t/m 24 juni organiseert stichting De Brug ism Hans Leeflang (Closer to His heart ministries) en Jaap Dieleman (stichting Heilbode) een reis naar Kosovo en Noord Albanië.

Zendingsreis 17-24 juni 2019

Doel van de reis
Samen  gaan we op zoek naar Gods hart voor de wereld. We gaan dit met de groep afzonderlijk doen maar ook met onze vrienden in Kosovo. Ga mee om armen te helpen, bedroefden te troosten en Gods liefde te delen.

Reisinformatie
We gaan natuurlijk onze projecten, families en ouderen bezoeken in Kosovo en Noord Albanië. Een mooie zendingservaring binnen Europa die je ogen zullen openen voor de nood van onze medemens. Onze hoop is dat dit je hart zal raken om met een nieuwe passie betrokken te zijn met dit mooie werk.
In de middagen zullen er outreaches georganiseerd worden om Gods liefde uit te delen aan de allerarmsten. Ook gaan we het gaarkeuken-project bezoeken in Albanië.

Ontspannen
Naast het levensveranderende onderwijs en de outreaches, zal er ruim voldoende tijd overblijven om te kunnen genieten van de mooie omgeving, een terrasje te pakken, of het stadje te verkennen.

Programma  
In de ochtend bijbelstudie met Jaap Dieleman en aanbidding met Hans Leeflang.

In de middag en avond: Outreach, o.a. voedsel aan armen uitdelen, weduwen bezoeken, etc. met het lokale team van de Brug

De totale reissom bedraagt € 850,- uitgaande van verblijf in ons guesthouse.
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursies en drie maaltijden per dag (exclusief overige consumpties - prijs is onder voorbehoud kosten vliegticket) Eigen bijdrage

Ons verzoek is dat elke deelnemer zich inzet om zelf minimaal 100,- euro extra bedieningsgeld te fondswerven zodat we ter plaatse zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met voedsel, medicijnen en/of andere noden.

Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op!

aanmelden

 

15-03-2019