Mira's paleisje

Van ashoop naar paleis

15 jaar jang met je gezin in een krot wonen naast de hoop as en puin van je afgebrande huis. De plek waar je kinderen geboren en een aantal gestorven zijn en waar je ook je echtgenoot bent verloren. Wat een wonder dat nu als ware uit het as een prachtige nieuw woning herrezen is. De weduwe kan haar geluk niet op en geeft elke dag een kus op de muur voordat ze de nagel nieuwe voordeur met een echte sleutel van het slot draait. Voor ons zo gewoon maar voor haar een onmogelijke droom die uit gekomen is. In korte tijd is er een woning gebouwd zodat het gezin voor de winter veilig en warm kan wonen. We hebben binnen het vooraf vastgestelde budget kunnen bouwen en hebben zelfs een laminaat vloer kunnen leggen en een eenvoudige keuken aan kunnen schaffen.

Alle rekeningen zijn betaald door aan te vullen uit eigen middelen. Middelen die aankomende winter bestemd zijn voor brandhout en voedsel. Wilt u ons helpen het resterende bedrag aan te vullen?                                                                                                                                     

We zouden ook graag helpen met nieuwe huisraad. Een bankstel, bedden, tafel, en natuurlijk een houtkachel. En helemaal super zou zijn als we haar 2 koeien zouden kunnen geven. Samen met de koe die ze al heeft zou ze voldoende kunnen verdienen om haar gezin te onderhouden en de rekeningen kunnen betalen. 

Zou u met één van deze dingen willen ondersteunen, doneer op deze link https://www.debruginternationaal.nl/crowdfund/projecten/mira.html

Of stuur mij een appje 0620626149 met het bedag dat u wilt geven, dan stuur ik per ommegaande een tikkie.

 

29-08-2019