Home Page Nieuws

Projectreis oktober 2018

Op zoek naar avontuur, inspiratie en wil je meebewegen met Gods hart?

Van 22 t/m 29 oktober 2018 organiseert stichting De Brug een reis naar Kosovo en Noord Albanië. Hans Leeflang (Closer to His heart ministries) en Ulfert Doornbos gaan deze reis mee.
Neem voor meer informatie contact op met info@debruginternationaal.nl 

Onderstaande film geeft een korte impressie van een eerdere reis.
Video projectreis oktober 2017

Doel van de reis:
Samen  gaan we op zoek naar Gods hart voor de wereld. We gaan dit met de groep afzonderlijk doen maar ook met onze vrienden in Kosovo. Ga mee om armen te helpen, bedroefden te troosten en Gods liefde te delen.

Reisinformatie:
We gaan natuurlijk onze projecten, families en ouderen bezoeken in Kosovo en Noord Albanië. Een mooie zendingservaring binnen Europa die je ogen zullen openen voor de nood van onze medemens. Onze hoop is dat dit je hart zal raken om met een nieuwe passie betrokken te zijn met dit mooie werk.
In de middagen zullen er outreaches georganiseerd worden om Gods liefde uit te delen aan de allerarmsten. Ook gaan we het gaarkeuken-project bezoeken in Albanië.

Ontspannen
Naast het levensveranderende onderwijs en de outreaches, zal er ruim voldoende tijd overblijven om te kunnen genieten van de mooie omgeving, een terrasje te pakken, of het stadje te verkennen.

Programma  
In de ochtend bijbelstudie met Ulfert Doornbos en aanbidding met Hans Leeflang. Programma in de middag en avond: Outreach, o.a. voedsel aan armen uitdelen, weduwen bezoeken, etc. met het lokale team van de Brug

De totale reissom bedraagt € 850,- uitgaande van verblijf in ons guesthouse.
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursies en drie maaltijden per dag (exclusief overige consumpties - prijs is onder voorbehoud kosten vliegticket) Eigen bijdrage

Ons verzoek is dat elke deelnemer zich inzet om zelf minimaal 100,- euro extra bedieningsgeld te fondswerven zodat we ter plaatse zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met voedsel, medicijnen en/of andere noden.

Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op.

Aanmelden 
info@debruginternationaal.nl