Home Page Onze projecten

Onderwijs

Engels onderwijsprogramma voor wezen, arme en kwetsbare kinderen. 

Project Doel: gratis lessen Engels geven aan wezen, arme, kwetsbare kinderen die mogelijkheden en vaardigheden hebben om te leren, maar niet de middelen hebben.Locatie: Gemeente Gjakova, Kosovo.

Algemene doelstelling:                                                                                                                          De doelgroepen leren om Engels te spreken en te schrijven om in de toekomst betere kansen op werk te hebben, omdat Engels als basisprioriteit vereist is om elke soort baan te krijgen, met in begrip van werk in privéklinieken, particuliere bedrijven, enz.

Projectomschrijving: Dit project is bedoeld om kinderopvang in het algemeen te helpen. weeskinderen, arme en kwetsbare kinderen te helpen bij het aanleren van geschreven en gesproken Engels voor betere toekomstige kansen, het evangelie te delen, voor en met hen te bidden, hen te adviseren over levensaangelegenheden enz. van ervaring hebben we al resultaten gezien met de eerste 2 groepen die we het eerste niveau in het praktisch hebben onderwezen door hun Engels te verbeteren en spiritueel te verbeteren. We hebben een weesmeisje (dochter van een dominee die 1 jaar geleden is overleden) en een jongen wiens ouders gescheiden zijn, beide tieners waren erg depressief. Na de afgelopen 3 maanden individueel met hen samengewerkt te hebben, hebben ze grote veranderingen getoond, daarom kunnen we zeggen dat alle moeite het waard is.Wij als de Brug vinden het erg belangrijk om de praktische kant van dit project te combineren met de spirituele kant, omdat het opleiden van de geest zonder de ziel te onderwijzen helemaal geen opleiding is.

Projectonderdelen van: Onderwijs


scholieren

Met uw donatie kunnen we les materiaal aanschaffen, de onderwijzer betalen en het les lokaalje verwarmen e.d.

€ 25,-

Doneren